"Put kroz umeće odevanja II" naziv je nove radionice Centra za mame, koja će se 22. novembra od 18 do 20 časova održati u beogradskom joga studiju Shiva Shakti.

Na prvoj radionici umeća odevanja mame su imale priliku da nauče da je odevanje jedan od načina komunikacije sa okolinom i kako da izraze sebe uz puno poštovanje prilika i okolnosti.

VIŠE O... 6 najčešćih ženskih modnih grešaka


Ovog vikenda pričaće se o osećanjima, odnosno o prepoznavanju i oblikovanju pozitivnih osećanja kao i eliminaciji negativnih uverenja koja nas ograničavaju u oblasti odevanja.

Radionicu drži dizajnerka Aleksandra Velimirović Janakievski, osnivačica i direktorka modnog brenda Belgrade Workshop koja se trenutno usavršava u oblasti modnog koučinga, discipline koja za cilj ima da pomogne pojedincu da ispolji sebe kroz odevanje, izgradi lični stil i prilagodi ga svakoj prilici.

VIŠE O... Modni trikovi za dobar izgled posle porođaja


Sve zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti slanjem i-mejla na: centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!


Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.