Na radionici "Dobrodošla bebo" govoriće se o psihofizičkoj pripremi za porođaj, pravilnoj ishrani tokom trudnoće i dojenja, nezi i ishrani bebe, psihološkoj pripremi roditelja za dolazak bebe, zdravoj trudnoći i oporavku nakon nje. Takođe, budući roditelji će imati priliku da dobiju informacije  o čuvanju i upotrebi matičnih ćelija, kao i o suplementima u ishrani trudnica.


Predavači na osmoj po redu radionici "Fit i zdrava mama" su: Dušica Dišić, babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge, Prim. dr sci Aleksandra Mladenović, specijalista ginekologije i akušerstva, dr Jasna Đorović, specijalista pedijatrije, neonatolog, Anka Marjanović, psihoterapeut, nutricionista centra "Dr Gifing".


Ciljevi Udruženja "Fit i zdrava mama", koji postoji već četiri godine, jeste adekvatno informisanje trudnica u Srbiji, razbijanja predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta.

Poslednja u nizu besplatnih radionica koje se održavaju svakog maja i novembra, održaće se u subotu od 10 do 13 časova u konferencijskoj sali hotela Zira, na prvom spratu TC Zira, Ruzveltova 35.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.