Ova linija, koju je izradila kompanija "Fišer prajs", koja se bavi izradom igračaka, sastoji se od modela za učenje abecede, fudbalske lopte koja svira i taktilne knjige.

Pogledajte i Romantično: Zaljubljeni Pike i Šakira ponosni na trudnički stomačić (FOTO)

Pored toga što će one obradovati mnoge mališane širom sveta, sav prihod od prodaje Šakirinih igračka biće uplaćen Fondaciji "Berfut", koju je pevačica pokrenula 1997. godine kako bi se poboljšali ishrana i obrazovanje najmlađih u najsiromašnijim delovima Kolumbije.

Pevačica je svoje igračke predstavila u Barseloni, gde živi sa svojim partnerom Žerarom Pikeom, a tom prilikom je istakla da već dugo lobira kod vlada različitih zemalja i poslovnih ljudi da invesiraju u pravilan razvoj dece još od ranog detinjstva.


Pogledajte i Šakira i Milan - Pikeova najslađa podrška! (FOTO)

"Lansiranje linije igračaka za mene jeste i način da se dijalog sa majkama, poput mene, ostavi otvorenim. Lično sam se uverila kako igračke mogu biti neverovatan instrument koji pomaže da se odblokira mogući potencijal deteta", objasnila je pevačica i dodala da se čak 85 procenata mozda razvije pre četvrte godine života, zbog čega je važno da mame i tate potpomognu intelektualni razvoj mališana, njihovih motoričkih sposobnosti i socijalnih veština.

Pogledajte kako izgledaju igračke iz Šakirine mašte...


Pogledajte i Šakira i Pike: Porodično uživanje na selu (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Popularna pevačica i mama, koja trenutno čeka svoje drugo dete, predstavila je neodoljive igračke koje je sama dizajnirala. Pogledajte kako se u tom zabavnom poslu Šakira snašla...