Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nasmejana trudnica: Nina Janković otkriva da li uživa u kiselim krastavčićima i koje ime je izabrala za bebu (FOTO)

Poznata glumica o trudničkim 'mukama', trenutku kada je saznala najlepše vesti, vežbama za trudnice i prvim danima sa bebom koja stiže na proleće.

Naša uspešna glumica Nina Janković (29) i njen suprug Mateja Dičić (33) nakon tri godine braka prvi put će postati roditelji. Beba stiže na proleće, a buduća ponosna mama u intervjuu za Glossy otkriva gde ju je sačekala vest o trudnoći, kog je pola beba i ko joj od kolega daje najbolje savete.

Glossy: Koliko se vaš život promenio otkad ste saznali da ste u drugom stanju?

- Osećam samo da sam umorna i da se lakše zamaram. Moje prijateljice kažu da sam ostala ista. Žene to ne primete. Međutim, ako pitate mog muža, on će vam sigurno reći da sam u drugom stanju (smeh). Drugarice kažu da sam malo smirenija.

Glossy: Imate li mučnine?

- Samo sam u početku imala sve simptome po knjigama. 

Glossy: Traži li vam organizam neku drugu hranu? Kisele krastavčiće ili slatko?

- Ne. Obožavam krastavce i turšiju. Jedem ih u trudnoći kao i ranije. Nemam potrebu da menjam način ishrane. Međutim, jedino što sada obavezno uradim jeste da doručkujem kad ustanem. Pre se događalo da izađem iz kuće praznog stomaka, a danas, čim se probudim, osećam glad.

Povezane vesti

Glossy: Kako se vaš suprug Mateja ponaša? Da li već razgovara s bebom?

- Stomak je tek počeo da mi se nazire, pa smo polako postali svesni da je beba tu. Mateja ne propušta nijednu moju kontrolu kod lekara. Ide sa mnom i prati svaki korak. Imamo već neki osećaj da nam se porodica širi. Svaki put na kontroli zajedno gledamo kako naša beba raste.

Na sledećoj strani otkrijte da li
Nina zna pol bebe, da li je već izabrala ime, kada i gde je saznala da je u drugom stanju...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica