Radnja filma je smeštena u malo selo u Francuskim Alpima, blizu granice sa Italijom. Usamljeni šestogodišnji dečak Sebastijan uspeva da ukroti divljeg psa. Ubrzo postaju nerazdvojni prijatelji i Sebastijan joj daje ime Bela. Njihovo prijateljstvo ne može niko da naruši, pa ni porodica sa kojom mališan živi, nakon što mu je umrla majka. U toku je Drugi svetski rat, nemački vojnici ulaze u selo i traže pripadnike francuskog pokreta otpora…


Film "Bela i Sebastijan" je od 6. novembra na repertoaru domaćih bioskopa!

Yumama vas nagrađuje!
Tri prve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Kako se zove najbolji prijatelj dečaka Sebastijana" dobiće po dve karte za film "Bela i Sebastijan", za nedelju 9. novembra u 12h u bioskopu Cineplexx Delta City. Takođe, jedna mama će biti nagrađena istoimenom knjigom. Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. 


Napomena:
Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla.



*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.