Najbolji teniser sveta i njegova supruga Jelena Đoković sami će brinuti o sinu Stefanu, piše dnevni list "Kurir".

Pogledajte i Mali Stefan Đoković dobio zabavan i neverovatan poklon! (FOTO)

Mladoj mami će, po napuštanju bolnice u Nici, u prvim danima oko bebe pomagati njena majka Vera Ristić i sestra Marija, koje trenutno borave u Monte Karlu.

"Novak i Jelena nisu želeli da angažuju dadilju za svog sina jer smatraju da mogu sami da brinu o njemu. U prvim danima oko kupanja i nege bebe osloniće se na patronažnu medicinsku sestru i baka Veru", rekao je izvor blizak porodici Đoković. "U Monte Karlo će uskoro otići i Novakovi roditelji Dijana i Srđan, pa će se i oni priključiti čuvanju unuka. Dok beba ne ojača, Jelena neće pratiti supruga na turnirima i biće maksimalno posvećena malom Stefanu."

Pogledajte i Noletova Jelena u porođajnom apartmanu za princeze

Teniserov naslednik, o čijem rođenju bruji svetska javnost, trebalo bi da s majkom danas napusti bolnicu (prema pisanju 24 sata), a već ga čeka spremna dečja soba, koju su za njega uredili mama i tata.


"Prostorija je vrlo jednostavna i nežnih je boja. Krevetac je napravljen po uzoru na onaj u kojem je spavao slavni teniser dok je bio beba , kao i njegova braća Marko i Đorđe", završio je sagovornik "Kurira".

Pogledajte i Nole: Nedostaju mi Jelena i beba

Takođe, dnevni list "Informer" objavio je da će Nole i Jelena svog sina krstiti u manastiru Gračanica, čim malo poraste i ojača. Ovaj manastir mnogo znači porodici Đoković, a sam Novak ga je finansijski pomagao u više navrata.

"Novakov otac Srđan rođen je u Kosovskoj Mitrovici, pa cela porodica Đoković ima poseban odnos prema Kosmetu", zaključio je izvor ovog lista.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.