Kako Nole objašnjava, čini mu se da mediji previše spekulišu o njegovom i Jeleninom sinu Stefanu.

Saznajte ko će Đokovićima pomagati oko Stefana

"Bodu oči mnogim roditeljima u Srbiji. Nama se to ne sviđa. Svesni smo toga da smo javne ličnosti, da određene stvari u našem privatnom životu ne mogu da prođu nezapaženo i da treba da se piše o tome, ali ni moja supruga ni ja ne želimo da se toliko govori o tome", rekao je Đoković za "Kurir".

On je, takođe, otkrio da je za vreme porođaja bio uz svoju suprugu Jelenu i da je pokušao da joj ne smeta.

"Trudio sam se da, kao neko smetalo sa strane, budem podrška, koliko god mogu. Bio sam u bolnici i spavao sam s njima. To je nezaboravno iskustvo", bio je iskren teniser.

Pogledajte i Noletova i Jelenina beba dobila prvi poklon (FOTO)

Medijima je poslednjih dana veoma zanimljivo pitanje hoće li Novakov sin i blizanci Rodžera Federera koji su nedavno došli na svet postati teniseri i hoće li reprizirati legendarne mečeve između svojih očeva. Novak, ipak, o tome ne razmišlja.

"Ne znam da li će Stefan igrati tenis ili ne. Neću ništa da namećem svom detetu. Za šta god da se odluči, ja ću ga podržati", zaključio je mladi tata.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.