Mala modna ikona princ Džordži ljupka Harper Bekam proglašeni su omiljenu decu poznatih u Velikoj Britaniji, prenose strani mediji.

Pogledajte i Roditeljske muke s malim princem Džordžom

Naime, u okviru ove zanimljive ankete, učesnici su dobili zadatak da naprave idealne porodice koju bi činili poznati, a među mališanima su se najčešće ponavljali sin princa Vilijama i Kejt Midlton i četvrto dete Viktorije i Dejvida Bekama.

Mali britanski princ je čak u čak 32 odsto slučajeva izglasan za najsimpatičnije dete poznatih, a mala Harper u 18 posto slučajeva.


Pogledajte i Harper Bekam, najlepše obučeno dete poznatih roditelja

Ulogu idealnog slavnog tate dele Harperin tata Dejvid i glumac Kolin Firt (20 odsto), dok je omiljena britanska mama voditeljka Holi Viloubi (24 procenta).

Uz to, savršenom slavnom bakom Britanci smatraju glumicu Džudi Denč.

Pogledajte i Ovo su đaci prvaci poznatih ličnosti

U ovom zanimljivom istraživanju je učestvovalo 2.050 odraslih osoba, a ono je sprovedeno kao deo reklamne kampanje za novu porodičnu komediju "Ovde te ostavljam", koja se nedavno pojavila u svetskim bioskopima.

Pogledajte i 10 poznatih koji su deci dali neobična imena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.