Elena Šalašni Spariosu (27) je još kao devojčica došla u Srbiju iz Moldavije. Naime, kako bi obezbedila bolje uslove za život sebi i svojoj deci, njena mama se doselila u našu zemlju, gde je na pančevačkoj buvljoj pijaci prodavala raznu robu. Nakon nekog vremena, pridružili su joj se i Elena i njen brat.


Moldavska porodica se naselila u selu Uzdin, mestu u pančevačkoj opštini u kome žive Srbi i Rumuni. Plava, tanka i visoka devojčica odmah je privukla pažnju Dalibora Spariosua (32) i posle kratkog zabavljanja, započeli su zajednički život.

Autori formata:

Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad OgnjenovićReditelj epizode:Miroslav Petković


Nakon 10 godina, par je dobio sina Viktora, kada su odlučili i da se venčaju. Tokom zajedničkog života pažljivo su planirali, te se svake godine po nešto uradilo na kući.

Drugo dete je bilo jedini plan koji se odlagao od godine do godine, sve dok Viktor nije krenuo u školu i ozbiljno počeo da se buni što svi sem njega imaju sestru ili brata. Elena je žarko želela da drugo dete bude devojčica i od prvog dana trudnoće je naslućivala da će joj se želja ispuniti.



Trudnoća joj je protekla lako i brzo, a na porođaj je krenula mnogo spremnija nego prvog puta. Ipak, zaključila je da žena nikada nije dovoljno spremna za taj važan čin. Zbog toga svim trudnicama savetuje da slušaju babice na porođaju kako mi on bio mnogo lakši i brži.

Viktorija se rodila 5. juna i obradovala celu porodicu, a posebno brata Viktora. Ona je danas lepa i napredna devojčica, a porodica Spariosu uglas poručuje da se u četvercu osećaju mnogo jačima i kompletnijima.


Sve buduće mame i tate koje žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe" mogu da se jave na broj telefona: 011/630-5734 ili pošalju i-mejl na adresu: vera@nira.rs.


Vera Novaković


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.