Mila i njen verenik i kolega Ešton Kučer nedavno su postali roditelji devojčice koja je dobila ime Vajat Izabel, a ulogu majke proslavila je i na jedan human i kreativan način.

Pogledajte i Mila Kunis i Ešton Kučer otkrili ime i objavili fotografiju svoje bebe...

Naime, glumica je dizajnirala smaragdni "prsten majčinstva", zahvaljujući kojem će žene o kojima brine jedan zambijski centar za mame dobiti bolje uslove za lečenje, vođenje trudnoće i porođaj.

"Nošenje deteta i donošenje novog života na svet označava početak neverovatnog putovanja", objasnila je Mila. "Kroz istoriju, svaka kultura je imala sopstveni način da prepozna ovaj neverovatni događaj, često poklonima za majki. Dragoceni zeleni smaragdi su, tradicionalno, simbol majčinstva, mudrosti i večne ljubavi. ipak, oni simbolizuju i nadu u mnogim kulturama, pa će tako i kolekcija 'Prstenje majčinstva' pomoći otvaranje Zdravstvenog centra Gemfields Nkana.

Pogledajte i Mila Kunis stala na stranu mama: Trudna je žena, a ne par! (VIDEO)


Foto: Facebook

Sav profit od prodaje ovog prstenja biće prosleđen upravo ovom centru, ne bi li se on renovirao i kako bi se pri njemu izgradila i klinika za žene, a prsten koji je osmislila Kunisova prodavaće se po ceni od 4.800 dolara.

Pogledajte i Trudnički stil Mile Kunis (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.