Edicija "365 priča za laku noć" se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mesecima i donosi priču za svaki dan u godini. U njima su predivne bajke sa dobro poznatim Diznijevim junacima u novim doživljajima. Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će Vas zabaviti, poučiti, nasmejati, kao i obeležiti važne datume u godini. Treća knjiga nosi naziv "MART".

Pogledajte i Kako da bebina dremka postane put u zemlju bajki (FOTO)

Varljivi mart ispunjen je vetrovitim danima. Zato Pua, pored meda, najviše raduje dolazak proleća, jer je vreme kao stvoreno za puštanje zmajeva!

Obogatite trenutke pred spavanje lepim pričama iz kolekcije 365 priča za laku noć. Svakog dana uživajte u novoj priči uz omiljene junake Vaše dece - Mikija Mausa, Mazu i Lunju, Damba, Aladina, Snežanu, Vinija Pua i mnoge druge koji se pojavljuju u ovoj vrednoj i jedinstvenoj kolekciji.

Svakog petka, u prodaji će se naći novo izdanje i to po ceni od 449 dinara.

Pogledajte i Bajke za zdravu dečju ishranu

Yumama i Egmont vas nagrađuju!
Tri prve čitateljki koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja knjiga iz edicije 365 priča za laku noć je od danas u prodaji?" dobiće po jednu knjigu iz iste serije.


Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. 


Napomena:
Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).



*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.