Mali Apolo je uneo mnogo radosti u život svoje porodice! Mama Gven, tata Gevin i njegova starija braća Zuma i Kingston uživaju u zabavljanju u maženju s ovim mališanom.

Pogledajte i Prva fotografija trećeg sina Gven Stefani!

Naravno, Gven, koja, pored svoje muzičke karijere ima, pomno prati modu i dizajnira žensku i dečju odeću za svoju kolekciju "LAMB", uživa i u prilici da eksperimentiše s modom i po pitanju oblačenja malog Apola.

Međutim, pored brojnih simpatičnih odevnih kombinacija koje je osmislila za svog najmlađeg sina, Gven je pažljivo birala i njegove "bebeće aksesoare", pa tako ne dozvoljava ni da Apolova cucla bude obična. Prilikom jedne njihove šetnje, američki paparaci su ovekovečili neodoljiv prizor lepe Gven s Apolom u naručju, a njeni obožavaoci primetili su žargonski izraz na njegovoj cuclici.

Pogledajte i Gven Stefani podojila sina u javnosti (FOTO)

Naime, na njoj piše "Stud Muffin", što označava momka kog devojke prosto obožavaju, a on obožava mafine. Pomalo neobično, ali definitivno neodoljivo!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Sedmomesečni Apolo, zahvaljujući istančanom modnom ukusu svoje mame, već ima originalan stil, pa i njegove cucle moraju biti upečatljive i simpatične!