Lepa srpska glumica Marija Karan udata je za američkog producenta Džoela Lubina i sa njima ima sina Marka Lea. 

Ovom prilikom otkrila je koliko joj prija što je roditelj jednog dečaka koji već sad, sa samo dve godine, ima epitet svetskog putnika usled brojnih putovanja i poslovnih obaveza mame i tate. 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jun 23, 2018 at 10:09am PDT

"U mom životu od kada sam postala majka sve se promenilo na bolje. Imam više energije, ali se ne libim ni da pozovem nekog da mi pričuva dete kad zatreba. Praktikujem RIE metod vaspitanja deteta, kog se ne pridržavam striktno već ga primenjujemu skladu sa karakterom svog deteta i svojom intuicijom. Marko je srećan i zadovoljan dečak", izjavila je za Gloriju.

Naime, RIE metoda vaspitanja je po mišljenju mnogih, vrlo surova metoda koja nalaže da se prema deci ophodimo kao prema odraslima. Nema skupih igračaka, nema vožnje u kolicima pre nego što dete bude sposobno da samo ustane i sedi, nema vremena provedenog na stomačiću.

Marija Karan ima sreću pa je njena mama voljna da "preleti okean" svaki put kada se poželi svoje ćerke i unuka. Glumici to mnogo znači iako i ona rado posećuje Srbiju.

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jun 18, 2018 at 3:44pm PDT

"Odavde mi najviše nedostaju porodica i prijatelji, a velika vremenska razlika nam stvara ogroman problme u komunikaciji. Zato često dolazim u Beograd i nadam se da ću još više vremena provodite ovde", zaključila je lepa glumica.