Magazin Story proslavio je 8. oktobra svoj deveti rođendan najglamuroznijom žurkom u Srbiji. Deveti Story Celebrities Only Party okupio preko 350 zvanica iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života.

Crvenim tepihom prošetali su: Ceca Ražnatović sa decom, Seka Aleksić, Nina Badrić, Sergej Ćetković, Petar Božović, Nataša i Kristina Bekvalac, Danijela i Ognjen Amidžić, Biljana Tipsarević, Vesna Zmijanac, Djule Van Gog, Aleksandar Milić Mili, Zorica Brunclik i Kemiš, Saša Kovačević, Ana Rađen i mnogi drugi.

Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održana je u ekskluzivnom hotelu "Moskva", čiji je enterijer specijalno za ovu priliku prilagođen ovogodišnjoj temi proslave u znaku kabarea.

Zvanice su uživale u bogatom programu koji je obuhvatao gostujući nastup Sergeja Ćetkovića, kabaretski nastup balerina, raskošni vatromet i tortu tačno u ponoć, kao i brojna druga iznenađenja.

Generalni sponzor devetog Story Celebrities Only Party-ja je Siberian Health koji je zvanicama poklonio svoje proizvode vrhunskog kvaliteta, dok su prijatelji projekta Voda Voda i Davidoff.

Ekskluzivne fotografije i sve detalje sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin STORY poklanja uz svoj broj od 17. oktobra 2014.

Još fotografija s ovog okupljanja zvezda pogledajte na sajtu Story.rs.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Magazin Story proslavio je 8. oktobra svoj deveti rođendan najglamuroznijom žurkom u Srbiji. Deveti "Story Celebrities Only Party" okupio preko 350 zvanica iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života.