Odmah pošto se na Instagramu pridružio svojim brojnim kolegama glumcima, Brajan je poželeo da se, kao i svaki ponosni tata, pohvali svojim mališanima, kao i svojom prelepom suprugom.

VIŠE: Kako je Megan Foks izgubila postporođajne kilograme

On je, jednu za drugom, objavio fotografije svog sina Kasijusa, kojeg je pre dvanaest godina dobio s glumicom Vanesom Marsil,i svojih sinova Noe i Bodija, rođenih u braku s Megan Foks.

"Ne mogu da verujem da ovaj sad ima 12 godina... Ludo", napisao je Brajan pored fotografije iz Kasijusovog detinjstva, koja pokazuje kako su se on i njegov tata družili.

VIŠE Megan Foks: Porodica mi je važnija od posla

Ove Brajanove objave naišle su na potpuno oduševljenje njegovih i Meganinih obožavalaca, koji retko imaju priliku da vide kako izgleda njihov porodični život.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Brajan Ostin Grin otvorio je nalog na društvenoj mreži Instagram pre svega nekoliko dana, a on je već prepun fotografija njegovih mališana. Pogledajte neodoljive prizore iz njegovog privatnog života.