Dok su lepa Bijonse i reper Džej Zi čekali svoje prvo dete, mediji su spekulisali da pevačica ne nosi svoju ćerkicu, već da je iskoristila usluge surogat majke. Štaviše, objavljen je i snimak koji prikazuje savijanje Bijonsinog trudničkog stomaka onako kako bi se to dogodilo jastučetu u trenutku dok je pevačica sedala.

VIŠE: Pogledajte kako Bijonse proslavlja svoj rođendan u društvu ćerkice (FOTO)

Bijonse i Džej Zi nisu se oglašavali povodom ovih navoda ni tokom pevačicine trudnoće ni kasnije, kada je na svet došla njihova ćerkica Blu Ajvi. Međutim, nedavno su javnosti pružili dokaz da je mala Blu Ajvi rasla upravo u stomaku svoje majke.

Naime, tokom svojih koncerata na zajedničkog turneji "On The Run", slavni muzički par često na video-bimu pušta snimke nastale u njihovoj privatnosti, koji svedoče o njihovoj porodičnoj sreći. Tu se, tokom jednog od poslednjih koncerata, našao i snimak koji prikazuje Bijonsin trudnički stomačić, dok ga ponosni (u tome trenutku budući) tata dodiruje.

VIŠE: Majčinski instinkt mame Bijonse

Takođe, tu je i snimak iz porodilišta,kojije Bijonsinim obožavaocima pokazao kako je srećna mama držla u naručju svoju ćerkicu svega nekoliko minuta nakon porođaja.

Nedavno su se pojavile glasile da Bijonse i njen suprug čekaju svoje drugo dete.


VIŠE Nove fotografije: Glamurozna Bijonse u društvu svoje ćerke


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.