Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna muzička radionica za decu: Svirajmo četkama i lopatama!

U Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine počeo je ciklus radionica za najmlađe, čiji je cilj podsticanje dečjeg stvaralaštva na potpuno originalan i zabavan način.

 Izvor: Foto: Facebook

Kako je istaknuto u najavi organizatora, cilj ovog projekta je muzička animacija dece od 7 do 12 godina. Za učešće u radionici deca ne moraju da imaju muzička predznanja, jer se u radionici kreiraju zvuci na različitim predmetima (četke, lopate, kante, gumena creva).

VIŠE: Dete i muzika: Kada je vreme za započinjanje muzičkog obrazovanja

Na kraju programa koji vodi autor radionice perkusionista Bojan Ivković, a mališani izvode kompoziciju koja je nastala kao rezultat rada.

U okviru ovog projekta koji se izvodi u okviru redovne sezone Kolarčeve zadužbine do sada su održane pilot radionice u Obrenovcu, Lazarevcu i Beogradu.

VIŠE: Najslađa muzička grupa na svetu (VIDEO)

Prva radionica iz ovog ciklusa već je održana, a njih organizuje Zadužbina Ilije M. Kolarca uz podršku kompanije Telekom Srbija, i to jednom mesečno.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica