Kada je Lijen otkrila da je trudna bila je potpuno iznenađena, jer nije planirala da pored dvoje dece koje je već rodila ponovo ostane u drugom stanju. Ali slučajna trudnoća nije bila jedino iznenađenje...

VIŠE: Rođene identične trojke začete prirodnim putem

Uprkos svim verovatnoćama, ova porodica postala je pravo medicinsko čudo. Lijen je sve vreme koristila kontracepciju, koja smanjuje rizik od trudnoće u razmeri 200 miliona: 1, i uprkos tome je ostala u drugom stanju. A onda je otkrila da očekuje trojke, što se dešava jednom u 150.000 trudnoća.

"Čuli smo da je izuzetno redak slučaj dobiti trojke ako nisu začete veštačkom oplodnjom. Doktori tvrde da to nikada nisu videli ranije. Ovo je pravo čudo", rekao je njihov otac Metju.

Skarlet, Lili i Ivi rođene su u aprilu 2008. godine carskim rezom i stariji brat i sestra ih potpuno obožavaju. "Kada su se rodile, u bolnici smo morali da im stavimo različite kapice da bismo znali koja je koja", kaže Metju.

VIŠE: Iznenađenje: Čekala trojke rodila četvorke

Identične trojke rađaju se jednom u 150.000 trudnoća. Ovo se dešava kada se jedno oplođeno jajašce podeli na tri dela, ili kada se jedan embrion podeli na dva identična embriona, a zatim se jedan od njih ponovo podeli.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.