I dok se i dalje nagađa o razvodu najmoćnijeg para u muzičkoj industriji, Bijonse i Džej Zi letuju u Portofinu u Italiji. Njih dvoje sve češće viđamo u romantičnim šetnjama na Ligurijskom primorju, i priznaćete da izgledaju zaljubljeniji nego ikad. U međuvremenu, poznati par svaki trenutak koristi za druženje sa svojom dvogodišnjom ćerkicom.

Povodom svog 33. rođendana Bijonse je odlučila da odmori na jahti, a tom prilikom je uspela i da zabeleži nekoliko neodoljivih fotki male Blu.

VIŠE: Bijonse i Džej Zi u turističkom obilasku Barselone sa Blu Ajvi

Mama i ćerka su se sjajno zabavljale dok je Blu Ajvi trčkala po palubi u preslatkom mini bikiniju, a Bijonse je izgledala kao prava ponosna mama dok je slikala njene nestašluke.

U jednom trenutku Bijonse koja se sjajno zabavljala odlučila je da okrene svoj fotoaparat i da fotografiše i paparaco fotografe.

Opušten i srećan izraz lica pop dive sugeriše da u njenoj maloj porodici sve funkcioniše savršeno, ili je to samo prizor preslatke Blu dok se igra sa vodenim balonima ponovo stavio osmeh na njeno lice. Procenite sami.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.