Svakog dana trajanja "Dečijih sportskih dana" priređene su brojne sportske aktivnosti za decu, pa su tako mališani mogli da uče o osnovama sportova koji ih interesuju, razgibavaju se, vežbaju na motoričkom poligonu, ali i učestvuju u zanimljivom "takmičenju u spretnosti".

Svi roditelji koji su želeli mogli su da dovedu svoju decu kako bi se zajedno upoznali sa metodama korektivne gimnastike i otklanjanja problema ravnih tabana kod dece. Osim edukativnog dela gde su fizijatri i fizioterapeuti savetovali roditelje i decu, najmlađi su se zabavili i u trci štafeta, trci u džakovima, vežbama sa padobranom, kao i baratanjem rekvizitima – loptama, čunjevima, palicama i gumama.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Zvezde filma Montevideo – Miloš Biković, Predrag Vasić i Nenad Heraković, pevačica Leontina, fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograd, voditelj Dejan Pantelić, samo su neke od brojnih poznatih ličnosti koji su se u okviru manifestacije "Dečiji sportski dani" prethodnih dana družili sa najmlađim posetiocima Ušće Shopping Centra.