Nakon što se razvela od Rojstona Langdona, Liv je započela vezu sa Dejvom Gardnerom, fudbalskim menadžerom i jednim od najboljih prijatelja Dejvida Bekama.

Izvor blizak glumici otkrio je da je ona trenutno u četvrtom meseću trudnoće, te da je zato paparaco fotografi stalno slikaju u širokim haljinama i sa šeširom.

Liv Tajler iz prethodnog braka ima sina, devetogodišnjeg Majloa Vilijama. Nakon razvoda glumica je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, a nedavno je izjavila i da bi rado ponovo bila u drugom stanju.

VIŠE: Liv Tajler: Imam divan odnos sa sinom

"Nadam se da ću imati još dece. Sto posto to planiram", rekla je ona. Iako je njena kratka veza sa Dejvom prava ljubav, kako tvrde izvori bliski paru, ona ipak nije sigurna da bi se ponovo udavala.

"U tridesetim godinama više niste u fazi: živeli su srećno zauvek. Menja se vaše mišljenje o ljubavi i vezama. Zauvek je jako dug period", zaključuje Liv.

Možda će dolazak druge bebe na svet ipak promeniti njeno mišljenje...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.