Plodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od svih, da zaštiti novu atrakciju parka prirode, mamu orla retke vrste i njeno jaje. Stvari se komplikuju kada dve šarmantne žene lopovi ukradu mamu orla, a u jednu od kradljivica se zaljubi policajac Ričard.

Film "Hrabri autić Plodi" zasniva se na priči o omiljenom junaku koji je u Norveškoj bio neizbežan deo dečie kulture skoro tri decenije. Lik Plodija stvorio je policajac Age Magnusen sredinom osamdesetih, o ovo ostvarenje je zapravo nastavak filma iz 2010. godine.

Radnja je smeštena na severu Norveške, u regionu koji ne samo da je čuven po magičnoj severnoj svetlosti, već i po neverovatnom zalasku sunca i tom veoma posebnom, toplom letnjem svetlu.

Prema rečima reditelja Rasmusa A. Sivertsena, divni predeli su poslužili kao inspiracija. "Uložili smo dodatne napore kako bismo stvorili taj veoma poseban pejzaž i osvetljenje koje postoji u ovom regionu, a to je celom filmu dalo jedan egzotičan i drugačiji nivo", rekao je on.

Pogledajte trejler...