Pevačica i njen suprug Gevin Rozdejl su bili sigurni da neće imati više dece, tako da je treći sin Apolo bio veliko iznenađenje za njih i smatraju ga čudom, posebno zato što je Gven ostala u drugom stanju nakon što se njihov sin Kingston molio za još jednu bebu.


Gostujući u emisiji "Late Night with Seth Meyers", Gven Stefani koja sada ima sinove Kingstona (8), Zumu (6) i šestomesečnog Apola objasnila je svoju porodičnu situaciju. 

VIŠE:Prva fotografija trećeg sina Gven Stefani!

"Kingston izgleda ima direktnu vezu sa Bogom. Pitao me je da li ću imati bebu i dodao da bi voleo da imam još jednu. Ja sam samo mislila kako neću jer jednostavno ovo je naša porodica, nas četvoro'', pričala je lepa plavuša. Odmah posle počela je da imitira svog sina, te je spojivši dlanove zatvorenih očiju ponavljala "Molim te Bože neka moja mama dobije bebu. Molim te, Bože, dozvoli mojoj mami da ima bebu... Četiri nedelje kasnije bila sam u drugom stanju".

VIŠE: Gven Stefani u zagrljaju malog Supermena (FOTO)

"On se moli za sve. Samo čujem 'Molim te Bože, dozvoli mi još jedan kapkejk.... To!', stvarno veruje", izjavila je ona, šaljivo izrazivši zabrinutost, jer ne zna za šta će se Kingston sledeće moliti.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.