U Šoping centru Kragujevac Plaza 23. i 24. avgusta svi posetioci su imali priliku da se zabave, uživaju i kupuju uz neverovatne popuste.

Šoping centar Kragujevac Plaza, u saradnji sa magazinima Lisa, Mama, Story i dnevnim listom Kurir organizovao je još jedan Family Shopping Fest, vikend pun besplatnih aktivnosti i velikih popusta za celu porodicu.


Najmlađi su učili engleski jezik, trenirali fudbal, razvijali kreativnost kroz brojne radionice, gledali lutkarsku predstavu, a posebnu pažnju privukao im je nastup mađioničara.


Dok su mališani uživali u dečjem kutku, dame su imale priliku da se ulepšaju i isprobaju najnovije trendove u šminkanju u kutku Total makeover i učestvuju u kastingu za naslovnu stranu časopisa Mama.


Za sve pripadnike jačeg pola organizovano je specijalno takmičenje u kuglanju i stonom fudbalu u Arena Fun Factory-u.


Oba dana u popodnevnim satima za dobro raspoloženje bio je zadužen DJ, dok je u subotu od 20h sjajna Sara Jovanović održala besplatan koncert za sve goste.


Tokom Family Shopping Festa posetioci su učestvovali u šoping igrici, u kojoj su najbrži osvojili vredne poklone.


Pored toga, imali su priliku da dobiju savet astrologa, obave brojne preventivne preglede u zdravstvenom kutku, da se takmiče za najbolju porodičnu fotografiju i još mnogo toga.

Sve aktivnosti u okviru programa koji je trajao od 10 do 22 sata bile su besplatne.