Još dok je Bijonse bila trudna, snimak na kom izgleda kao da ima jastuk ispod haljine, umesto trudničkog stomačića, podstakao je glasine o tome da se najmoćniji par muzičke scene obratio surogat majci za pomoć, a nedavno se u javnosti pojavilo ime Tine Sils, Njujorčanke koja je podnela tužbu protiv moćnog muzičkog para u kojoj navodi da je ona prava majka njihove ćerke!


VIŠE: Neverovatna sličnost Bijonse i Blu Ajvi (FOTO)

Kako prenose strani mediji, Silsova zahteva da se sprovedu laboratorijske analize i ističe da će one "nedvosmisleno pokazati" da je ona majka neodoljive tamnopute devojčice. Bijonse i njen suprug još uvek se nisu oglasili povodom ovih navoda.

VIŠE: Bijonse i Džej Zi u porodičnoj kupovini (FOTO)

Silsova je do sada tužbe kojima tvrdi da je majka deteta slavnih ličnosti podnela protiv Maraje Keri, Dženet Džekson (tvrdeći da je majka dece Majkla Džeksona), Kejt Midlton i drugih. Ona je, takođe, tužila i Kim Kardašijan, ali je u sudskim dokumentima istakla da će odustati od tužbe ukoliko Kanje Vest pristane da snimi album s njenim sinom.


Foto: Instagram


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.