Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka bebi promenila pelene na stolu u restoranu?!

Jedna teksaška porodica zamoljena je da napusti restoran jer je majka četvoromesečne bebe odlučila da je prepovije na stolu za ručavanje.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Kako prenosi britanski portal Metro, Miranda Sovers je sa svojim trima ćerkicama - osmogodišnjom Kejtlin, četvorogodišnjom Loren i četvoromesečnom Regan - posetila restoran "Braders Pica Ekspres", kada se ukazala potreba da se najmlađoj od sestara promene pelene.

VIŠE: Bespelenaštvo - odgajanje dece bez upotrebe pelena?!

Miranda je Regan odnela u toalet, ali se ispostavilo da u njemu nema sta za prepovijanje. Zbog toga se vratila za sto i na njemu promenila pelenu svojoj ćerki.

Osoblju restorana ovo nije bilo simpatično. Štaviše, oni su, nakon što su se ostali gosti žalili zbog neprijatnog mirisa, bili prinuđeni da zamole Mirandu da sa svojom porodicom napusti objekat.

VIŠE: Kako kuca pomaže u menjanju pelena (VIDEO)

"Čim počnete da otvarate pelenu, ljudi počinju da se žale na njen miris. Poslednje što želimo jeste da gosti povraćaju", objasnio je menadžer restorana Doni Lala.

VIŠE: Trikovi za uspešnije menjanje pelena u javnosti

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica