Mama Kim još nekoliko godina neće brinuti o tome koliko njena ćerka Nort igra igrice i u kojoj meri to opterećuje kućni budžet, ali neki od njenih najmlađih obožavalaca i njihovi roditelji trenutno proživljavaju prave muke zbog nje.

Da posetimo, pre nekoliko meseci se na sajtu Google Play pojavila aplikacija „Kim Kardašijan: Holivud“, koja se sastoji od virtuelnog življenja u stilu najpoznatije televizijske zvezde, a igrica je toliko popularna da će Kim uskoro na osnovu nje zaraditi više od dve stotine miliona dolara.

VIŠE: Sve devojčice žele da budu kao Kim Kardašijan?

Međutim, pojavile su se prve pritužbe. Tako se jedna mama na Tviteru požalila da je aplikacija njenom sinu oduzela mnogo novca.

„Zla ’Kardašijan Holivud’ je prevarila mog jedanaestogodišnjaka da potroši 120 dolaza za dva dana. On histerično plače“, napisala je Ajelet Voldman i napomenula roditeljima da obrate pažnju igraju li njihova deca ovu igricu. Jer, objašnjava ona, iako je telefon podesila tako da je trošenje novca ograničeno – ipak mora da da "novac za novi sjaj za usne čuvene Kim Kardašijan".


VIŠE: Ponosna Kim: Nort hoda i pliva! (FOTO)

Nakon ovako javnih pritužbi, kompanija „Epl“ ponudila je da Voldmanovoj vrati novac, ali to nije pomoglo da se ova mama odljuti.

„Kunem Kardašijanove“, napisala je na Tviteru za kraj. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.