Jedna od najpopularnijih od "Viktorijin anđela" je tokom proteklog vikenda ponovo obukla kupaći kostim i izgledala predivno, ali ovog puta nije izazovno pozirala, niti šetala pistom, već se igrala, prevrtala po pesku i plivala sa svojom porodicom.


VIŠE: Lepa Alesandra u najslađem zagrljaju (FOTO)

Petogodišnja Anja i dvogodišnji Noa uživali su u čitavom danu provedenom pored svoje mame, baš kao i njihov tata Džejmi Mazur.

Ova mala, vesela porodica nije marila za brojne paparace i družila se tokom sunčanog dana, a uz brojne fotografije koje su foto-reporteri krišom napravili, tog dana su nastale i neodoljive fotografije koje je Alesandra kasnije podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

VIŠE: Prolećni stil poznate mame (FOTO)

Pored jedne od njih, Alesandra se pohvalila pozitivnim vibracijama koje je tog dana osetila i nazvala ovu nedelju izuzetno zabavnim danom ("Sunday Funday", napisala je.).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Brazilska manekenka je slobodno vreme iskoristila na najlepši mogući način - sa svojim suprugom i decom je iskoristila lepo vreme i uživala u jednoj losanđeleskoj plaži...