Upoznajte tri najhrabrije devojčice u Americi: četvorogišnju Ejnsli, trogodišnju Rajli i šestogodišnju Rijan. Ove devojčice neobične su jer su već nas samom početku svojih života učinile nešto neverovatno – pobedile su kancer. Sve tri imale su različite oblike oblike kancera i vodile zasebne i, pokazalo se, uspešne borbe, prošle kroz operacije, hemioterapije i oporavak.

VIŠE: Barbike bez kose za devojčice koje se bore s kancerom (VIDEO)

Međutim, ove devojčice nisu se poznavale i nisu mogle da se nađu jedna drugoj u tako teškim vremenima, a ipak su, kada su se prvi put srele, njihove fotografije dirnule mnoga srca. Naime, fotografkinja Lora Skentling okupila je Ejnsli, Rajli i Rijan i ovekovečila srećni ishod njihovih teških priča, preteških za njihov uzrast, a fotografije koje su tada nastale govore više nego što bi bilo koja reč mogla da objasni. Sreća, spokoj, razigranost, čarolija zvana detinjstvo... sve se to vidi na njihovim licima i u njihovim očima.

VIŠE: Starost oca utiče na nastanak raka kod devojčica

Kako Skentlingova objašnjava, ove devojčice su, iako se nikada ranije nisu srele, vrlo brzo uspostavile snažnu vezu. Ona dodaje detalje njihovih priča: Rajli je patila od raka bubrega i podvrgla se i operaciji i hemioterapiji, Ejnsli je bolovala od akutne limfoblastične leukemije i, čak, bila u desetodnevnoj komi izazvanoj lekovima, a ozdravila je nakon dve godine hemioterapije, dok je Rijan patila od mukoidnog vretenastog sarkoma.

VIŠE: Mališani pobeđuju kancer!

One će, nadamo se, ostati zdrave i nasmejane i družiti se još mnogo, mnogo godina...

Pogledajte njihove dirljive fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Snaga, nada i borba ponovo su ušle umetnost, a u nju su ih uvele tri odvažne devojčice! Pogledajte seriju fotografija koje opisuju njihovu radost, upoznavanje i uspostavljanje veze na osnovu zajedničke snage...