Tridesetšestogodišnja zvezda rijaliti emisije "Prave domaćice Atlante" nedavno je donela na svet blizance Kaju i Kejna, a to je proslavila na neobičan način: ispijanjem šejka od svoje placente!

Ona je objasnila da ju je na ovaj kontroverzan potez podstakao iskren razgovor s lekarom, koji ju je upozorio na to koliko teška postoporođajna depresija može biti.


VIŠE: Čovek koji je zgrozio svet: Pojeo sam placentu svoje žene!

"Dr Hud me je zaista uplašio s tom postporođajnom depresijom, naročito što, kad nosimo blizance, nivo hormona ’probija plafon’, a prijateljica mi je rekla da konzumacija placente može pomoći u vezi s tim", rekla je Kim.

Međutim, ne samo što je plavokosa zvezda popila šejk napravljen od placente već je naterala svog supruga da učini isto.

VIŠE: Zvezda serije "Otkačena plavuša" konzumirala svoju placentu

"Upravo sam iz sebe izgurala dvoje tvoje dece, od kojih jedno karlično", rekla je Kim Kroju pred kamerama. "Zato ćeš popiti prokleti šejk."

Nakon toga, ovaj par je popio neobični napitak, a složili su se da je ukus sličan ukusu voćnog šejka. Razume se, američka javnost zgrožena je ovim postupkom, koji više i nije naročito retka pojava u svetu.

Kakvo je vaše mišljenje o placentofagiji?


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.