Ukoliko pogledate Tamarin profil na Instagramu, primetićete da su njene fotografije u kupaćem kostimu i s crvenog tepiha zamenile fotografije njene ćerkice – neodoljive devojčice po imenu Sofija, koja je obojila svet svoje majke radošću. Ova mama i ćerka postale su najbolje drugarice, a zajedno idu u šetnju i kod frizera, igraju se i poziraju kao profesionalne manekenke.

VIŠE: Tamara Eklston se fotografisala naga nedelju dana pred porođaj

Da je Tamara potpuno oduševljena roditeljstvom, svedoče i natpisi pored nekih od simpatičnih fotografija koje su ovekovečile njenu porodičnu radost.

"Pre četiri meseca, bila sam počastvovana time što sam dobila priliku da osetim vezu i ljubav kakve nigde nema i sada sam potpuna", otkrila je Tamara.

VIŠE: Neverovatan izgled Tamare Eklston mesec dana nakon Sofijinog rođenja

Pogledajte njene neodoljive fotografije, koje ilustruju sreću koju lepa naslednica oseća otkad je Sofija ušla u njen život...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Ponosna mama i ćerka vlasnika Formule 1 objavila je na društvenim mrežama fotografije koje su pružile njenim obožavaocima odgovor na ovo pitanje...