Penelope je nedavno fotografisana tokom igre sa sinom u parku, kada je sedela u travi i uživala u lepom vremenu i svom najdražem društvu.


VIŠE: Kad Penelope Kruz podetinji... (FOTO)

Mediji su tada primetili da je Penelope povratila svoju figuru, nakon što je, pre tačno godinu dana, na svet donela svoje drugo dete.

Međutim, posle samo mesec dana otkad su te fotografije nastale, na Internetu su se pojavile fotografije lepe španske glumice s povećim trudničkim stomačićem, zbog čega su se njeni obožavaoci zapitali da li je reč o novoj trudnoći.

Ipak, sve koji su se nadali da će lepa Penelope i njen suprug i kolega Havijer Bardem postati po treći put moramo da razočaramo – fotografije su nastale tokom snimanja novog Penelopinog filma "MA MA", u kojem je njen lik u drugom stanju.

VIŠE: Penelope Kruz uživa u dojenju

Za neodoljivi stomačić zaduženi su vrhunski stručnjaci za scensku šminku i maskiranje, ali je neosporno da lepoj glumici on predivno stoji.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Na Internetu su se iznenada pojavile fotografije španske glumice na kojima izgleda kao da je poodmakloj trudnoći, a pre samo mesec dana njen stomak je bio ravan! Kako je to moguće?