Fizičko i verbalno nasilje, bezobzirnost, bezosećajnost, nedostatak empatije i poštovanje oduvek su bili deo odrastanja mališana iz ugroženih kategorija, pre svega u tinejdžerskom dobu. Nije neuobičajeno da deca bivaju ismevana u školskom dvorištu zbog toga što nemaju patike određene marke ili modernu odeću, a poslednjih godina je to skup mobilni telefon.

Međutim, da li biste ikada pomislili da bi nekome, makar i najokrutnijem i najrazmaženijem detetu, moglo biti smešno to što njegov vršnjak nema majku i oca?!

Upravo to se dogodilo na jednoj društvenoj mreži, gde je nepoznatom mladiću neko napisao: "Ahhahahahhahha, nemaš roditeljeeeeee!!!!!!!!! Njanjanjanja".

VIŠE: Kako prepoznati malog nasilnika

Na ovu surovost je, potom, stigao neočekivan odgovor: iskren, skroman i veoma emotivan. Ovaj komentar već nekoliko dana kruži Internetom i podseća sve koji govore jezikom ovog dečaka koliko smo sami srećni i koliko zapostavljamo i zaboravljamo one koji nas okružuju, one koji su čistog srca i loše sreće.

Pogledajte njegov dirljiv odgovor...


Foto: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.