Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiv odgovor dečaka koji je ismevan jer nema roditelje

Na društvenoj mreži Ask.fm, anonimni korisnik je osetio potrebu da iskaže koliko mu je smešno to što jedan mladić nema roditelje, a odgovor ovog iskrenog i skromnog momka dirnuo je mnoga srca.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Fizičko i verbalno nasilje, bezobzirnost, bezosećajnost, nedostatak empatije i poštovanje oduvek su bili deo odrastanja mališana iz ugroženih kategorija, pre svega u tinejdžerskom dobu. Nije neuobičajeno da deca bivaju ismevana u školskom dvorištu zbog toga što nemaju patike određene marke ili modernu odeću, a poslednjih godina je to skup mobilni telefon.

Međutim, da li biste ikada pomislili da bi nekome, makar i najokrutnijem i najrazmaženijem detetu, moglo biti smešno to što njegov vršnjak nema majku i oca?!

Upravo to se dogodilo na jednoj društvenoj mreži, gde je nepoznatom mladiću neko napisao: "Ahhahahahhahha, nemaš roditeljeeeeee!!!!!!!!! Njanjanjanja".

VIŠE: Kako prepoznati malog nasilnika

Na ovu surovost je, potom, stigao neočekivan odgovor: iskren, skroman i veoma emotivan. Ovaj komentar već nekoliko dana kruži Internetom i podseća sve koji govore jezikom ovog dečaka koliko smo sami srećni i koliko zapostavljamo i zaboravljamo one koji nas okružuju, one koji su čistog srca i loše sreće.

Pogledajte njegov dirljiv odgovor...


Foto: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica