Tridesetogodišnja glumica i majka četvorogodišnjeg Bobija i jedanaestomesečnog Harija je u razgovoru za OK! Magazin otkrila da su zbog sindroma policističnih jajnika prognoze lekara bile veoma pesimistične – saopštili su joj da nikada više neće moći da se ostvari u ulozi majke. Ipak, ona i njen suprug Robi Tikl su se prijatno iznenadili kada su saznali da čekaju svoje treće dete!

Dženifer je trenutno u trećem mesecu trudnoće i veoma je uzbuđena jer će uskoro saznati pol svog deteta. Kako kaže, nada se da će dobiti još jednog dečaka.

"Moji prijatelji mi priređuju ’žurku otkrivanja pola’. To je kada zasečete tortu, a boja kore (plava ili roze) vam otkriva bebin pol", objasnila je buduća mama.


VIŠE: 7 znakova koji otkrivaju pol bebe


Dženifer je dodala je da je presrećna zbog neočekivane trudnoće, kao i to da se neće zaustaviti, već će pokušati da na svet donese i četvrto dete. Ipak, to se neće desiti uskoro.

"Pričekaću četiri ili pet godina pre nego što dobijem još jedno dete – vratiću se u formu, rešiću problem proširenih vena i srediću se", napomenula je.

Kako Dženifer objašnjava, iako je u poslu pozorišne glumice bitno da izgleda lepo, ona neće žuriti s gubljenjem postporođajnih kilograma jer to, smatra ona, jednostavno nije važno u ovom trenutku.


VIŠE: Kako skinuti postporođajne kilograme bez dijete

"Volim to što sam mama. Ima mnogo važnijih stvari o kojima sada treba da brinem", zaključila je ova ponosna trudnica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.