Tridesetpetogodišnja Lindalva da Silva i njen suprug Ronaldo Antunes bili su neprijatno iznenađeni kada je Lindalvin vodenjak pukao mnogo pre termina za porođaj. Ona je zbrinuta u Medicinskom centru „Tafts“ u Bostonu, gde su lekari činili sve ne bi li odložili Lindalvin porođaj. Nakon četvorodnevne borbe, jedan od blizanaca je, ipak, morao biti rođen.

Tako je na svet došao Lindalvin stariji sin Aleksandar, rođen sa svega 735 grama!

"Uspaničila sam se", priznaje ova mama, koja je Aleksandra donela na svet u februaru ove godine. "Nije bilo vreme za to. Bilo je prerano. Znala sam da mogu da izgubim svoje bebe."

Ponosni majka i otac prisećaju se trenutka kada su prvi put ugledali malog Aleksandra i priznaju da su bili veoma uplašeni jer je on bio jako sitan.

Doktori su uspeli da odlože rođenje drugog dečaka, a za to vreme je stariji blizanac bio u inkubatoru. Njihovi roditelji osećali su neprestani strah za zdravlje svojih mališana.

Tačno 24 dana kasnije, na red je došao i drugi porođaj, kada je rođen dečak koji je dobio ime po svom tati – Ronaldo. Mlađi brat je na rođenju imao kilogram i 400 grama, zbog čega su lekari veoma posvećeno brinuli o ovoj braći.

Danas se oni osećaju dobro, a naredne nedelje će napustiti bolnicu.

Ukoliko budu imali sreće, njihovo napredovanje će se nastaviti normalno i način na koji su rođeni biće samo jedna zanimljiva porodična priča. Srećni roditelji već nazivaju svog starijeg sina zimskom, a mlađeg prolećnom bebom jer su rođeni s toliko dana razlike.