Keri i njen suprug Nmadi Asomuga su se pre sedam nedelja ostvarili u ulozi roditelja, a američka glumica, koja inače ne govori za medije o svom privatnom životu, do sada je ostala misteriozna po pitanju detalja o svojoj maloj porodici. Ona, štaviše, nije ni potvrdila da je donela na svet ćerkicu Izabel, ali nije odolela da se na društvenoj mreži Tviter ne zahvali brojnim obožavaocima koji su joj čestitali Dan majki.

Prilikom nedavnog intervjua koji je održan putem Interneta i tokom kojeg je Keri odgovarala na pitanja svojih fanova, ona je otkrila malo detalja o sebi kao majci, ali je ipak sa njima podelila informaciju kako izgleda, kada se nakon porođaja vratite poslu.

Podsetite se:

Keri Vošington - trudnica sa stilom i apetitom

"Ovo je nezgodno jer znate da ja o ovim stvarima ne pričam. Ali reći ću da se osećam zaista, zaista blagosloveno. Osećam se zaista blagosloveno jer mi se trenutno ostvaruju neobični snovi i u poslovnom i u privatnom životu", priznala je lepa glumica.

Keri, inače, nije govorila o svojoj trudnoći, niti je objavila srećnu vest da će postati majka. Jednostavno se na dodeli Zlatnih globusa pojavila s povećim trudničkim stomačićem i iznenadila sve svoje obožavaoce.