Naime, u proteklom periodu su svi svetski mediji često pisali o ćerki koju Kanje ima s popularnom televizijskom zvezdom Kim Kardašijan, naročito tokom priprema za venčanje ovog slavnog para i nakon što je ono održano.

„Kim i Kanje se svađaju zbog toga koliko je Nort bila prisutna u medijima zbog njihovog venčanja“, rekao je izvor blizak paru. „Bio je nervozan jer je njegova beba toliko izložena javnosti i želi da se postara da je ona sada, kada je proslava završena, zaštićena.“

Kako prenose strani mediji, Kanje je zabrinut jer se paparaci sve češće vrzmaju oko Nort, kao i iz razloga što sve fotografije njegove ćerkice koje naprave njegovi prijatelji i članovi njegove porodice završavaju na društvenim mrežama. To nije zbog toga što on želi da sve kontroliše, napominje izvor, već se Kanje zaista plaši za bezbednost male Nort.

„Razgovarao je s drugim veoma bogatim i slavnim ljudima koji pokušavaju da zaštite svoju decu i preduzima sve potrebne mere.Ne želi da rizikuje“, objasnio je izvor blizak reperu.