Tridesetosmogodišnja glumica koja je odnedavno u centru pažnje zbog svoje uloge Grdane, zle vile, otkrila je u razgovoru za E! News da može da se, na neki način, poistoveti s ovim filmskim likom.

„Razumem njen put. Bila sam mračna, bila sam povređena, podigla sam zidove oko sebe, promenila sam se i bila ljuta, ali su me moja deca ’omekšala’, pomogla mi da se ponovo otvorim i podsetili me  na sve divne stvari i pomogli mi da zalečim sve“, objasnila je Anđelina.

„Naši prijatelji to mogu, naša ljubav to može i naša deca to mogu, to je predivna stvar“, ističe glumica.

Anđelina je, zaista, tokom svog života i karijere imala teške trenutke. Mlada je ostala bez majke, imala komplikovan odnos sa ocem, razvodila se, a nedavno je izvela preventivnu mastektomiju ne bi li se zaštitila od mogućnosti da oboli od raka dojke. Pre nekoliko godina priznala je i da se u mladosti samopovređivala i da se osećala prazno pre nego što se ostvarila kao majka.

„Tragala sam za nečim dubljim i većim. Sve sam pokušala. Uvek sam se osećala kao u kavezu, zatvoreno – kao da sam udarala u stvari kojih nema“, priznala je tada glumica.