Prošlog meseca, Kejt i njen suprug Vilijam uživali su u lepotama Novog Zelanda i Australije sa svojim sinčićem Džordžom, a čini se da će to biti poslednja kraljevska turneja na kojoj je bilo samo njih troje. Naime, izvori iz palate otkrili su vest koju su preneli svi veliki svetski mediji: Kejt Midlton je ponovo trudna i čeka bliznakinje.

„Kejt je oduvek želela ćerku, a toliko je pričala o tome da je Vilijam poželeo isto“, rekao je izvor iz palate. „Njeno odrastanje sa sestrom Pipom bilo je idilično, pa je oduvek želela da ima devojčice kako bi one nastavile njihovu tradiciju jakih i srećnih žena. Uz to, ona veruje da bi za Džordža bilo dobro da ima sestre.“

Vojvotkinja je toliko uzbuđena zbog blizanačke trudnoće da je već počela da priprema sobu za svoju ćerkice i Džordžovu staru odeću koju će devojčice nositi. Takođe, princeza pokušava i da pripremi svog sina za to da više neće biti u centru pažnje i za druženje s drugom decom. Iz tog razloga ga je, prilikom posete Australiji i Novom Zelandu, podsticala da provodi vreme s drugim mališanima.

„Kejt se brinula da Dordž neće želeti da se igra sa nepoznatom decom. Ipak, bio je veoma miran i ljubazan, pa ju je to smirilo. Kada ga je videla sa drugom decom, kako spremno deli igračke, shvatila je da će biti divan stariji brat. Bila je veoma srećna zbog toga”, rekao je izvor i dodao:

“Vilijam se uvek šalio da bi bio loš otac devojčicama jer bi im sve dozvoljavao. Pošto je odrastao okružen dečacima, ipak, smatra da je vreme za više devojčica u porodici.”

Međutim, nisu samo budući mama i tata uzbuđeni zbog prinova u porodici. Kako pišu strain mediji, kraljica Elizabeta je već pripremila nakit koji će naslediti njene unuke, baš kao neprocenljiva  umetnička dela, srebrnu zvečku, kolevku kraljive Viktorije, dijamante itd.