Lepa muzičarka, koja iza sebe ima jedan brak, ipak, ne planira da se pred oltarom nađe u beloj venčanici.

“Džesika će obući neki unikat. Biće to značajno drugačije od haljine Vere Veng koju je nosila na svom prethodnom venčanju”, rekao je za magazine “Us Weekly” izvor blizak pevačici.

I sama Džesika je nedavno rekla da planira skorije venčanje sa svojim verenikom Erikom, ocem njenih mališana.

“Veoma smo blizu slanja pozivnica. Veoma sam izbirljiva po pitanju toga kako će sve izgledati. Članova Erikove porodice ima oko 90, tako da će to svakako biti veliko venčanje”, priznala je tada Džesika.

Iako se čini da je Simpsonova potpuno zapostavila svoju karijeru, ona kaže da to nije slučaj. Poslednji album koji je ona objavila izašao je još 2010. godine, a ona je od tada posvećena porodici. Prošle godine je na svet donela svoje drugo dete i od tada pokušavala da povrati staru liniju, ali su i planovi o karijeri veoma aktuelni.

“U svojoj kući gradimo veliki muzički studio. Kupila sam kuću Ozija Ozborna, pa je veći deo studija već opremljen. Videćemo kako će ispasti. Vreme je da to konačno saznam, a jedva čekam da moja deca to dožice sa mnom. Čak i Erik. On me nikada nije video kako nastupam”, objasnila je Džesika.