Mila je, prvi put otkad je potvrdila vest o svojoj trudnoći, govorila u medijima o svojim životnim planovima i o tome kako će početi novo poglavlje u svom životu.

„Razmišljali smo o porođaju kod kuće, pogledali smo par dokumentaraca i razgovarali s babicom i drugim ljudima i shvatili smo da naša bolnica ima babice i dule koje bi mogle da nam pomognu“, rekla je Mila i istakla da je njena želja da porođaj bude priodan.

Vila u kojoj će odrastati dete Mile Kunis i Eštona Kučera (FOTO)

„Potrudiću se da prođe što prirodnije. Bez epidurala – luda sam, zar ne? Ali to sam želela!“, objasnila je lepa glumica.

Ona je u emisiji Elen Dedženeres dodala da je njen verenik Ešton Kučer mislio da će njeni prohtevi za hranom biti pomalo "otkačeni", te je njihov dom opremio najrazličitijim namirnicama.

„Naš drugi frižider je pun neobične hrane. Krastavčići, kiseli kupus, inćuni i sladoledi... Za slučaj da nešto od toga poželim tokom trudnoće“, rekla je Mila i otkrila da je to bila odlična ideja  jer je jedne večeri iznenada osetila neopsivu želju za kiselim krastavcima.

Koje sve poznate mame su izabrale dom za mesto rođenja svog deteta saznajte u tekstu: 15 poznatih mama koje su se porodile kod kuće