Tata dvadesetomesečne devojčice Teodore Rouz, koju Robi od milošte zove Tedi, kaže da bi bilo „kul“ kada bi njegova supruga donela na svet još jednu devojčicu, ali da bi mu bilo jako drago kada bi njegova ćerkica dobila brata.

„Još uvek ne znamo da li je dečak ili devojčica, ali saznaćemo... Kada bi dete bilo ženskog pola, bilo bi to baš ’kul’, ali bih se veoma obradovao kada bismo saznali da čekamo malog dečaka“, iskren je Robi.

On je u razgovoru za magazin „The Sun“ priznao da je bio veoma zbunjen i zabrinut tokom prve trudnoće njegove supruge Ajde.

„Prošlog puta sam razmišljao samo o tome da dete bude zdravo, nije me zanimao pol. Zatim sam saznao da ćemo dobiti devojčicu i osetio neke zaista neobične emocije. Mislio sam: ’Šta da radim s devojčicom?’“, rekao pevač i otkrio jednu zanimljivu anegdotu o tome kako su on i njegova supruga saznali pol svog prvog deteta.

„Kada smo čekali Tedi,  doktor je papir na kom je pisalo kog je pola stavio u kovertu. Otišli smo na večeru, a plan je bio da je na kraju večere otvorimo... Ali Ajda je zaboravila kovertu!“

Vilijams je dodao da će on i njegova supruga verovatno i ovog puta na isti način saznati pol bebe koju Ajda nosi, ali da će imati na umu da obavezno sa sobom ponesu kovertu.

Ra razliku od ranijih Robijevih turneja, ove godine pevač putuje po svetu u pratnji svog oca, supruge i ćerkice i uživa u porodičnom okruženju i sreći.

„To je bezbedno okruženje puno ljubavi. Naš najveći problem ovih dana jeste kako ne putovati u vreme kada Tedi spava“, završio je ovaj ponosni otac.