Oko mesec i po dana nakon porođaja, Gven Stefani, kako prenose strani mediji i pokazuju njene najnovije fotografije, izgleda prelepo. Kako i ne bi kada je njena porodica sve veća i veselija?

Ona i njen suprug Gevin Rozdejl ponosni su roditelji tri dečaka, a američki paparaci ovu veliku porodicu neretko viđaju u porodičnim šetnjama, što je bio slučaj i pre nekoliko dana, kada je Gven sa svojim momcima odlučila da iskoristi lepo vreme i prošeta. To je ujedno bio prvi izlazak iz kuće njenog trećeg sina Bouvija Flina, koji se baškario u nosiljci i kolicima, uživajući u pažnji svojih roditelja i starije braće.

Dok je za njegovu bezbednost pri nošenju nosiljke bio zadužen tata Gevin, Bouvi Flinova kolica je sve vreme gurao njegov najstariji brat Kingston i, čini se, uživao u tom odgovornom i važnom zadatku.

Pogledajte kako je izgledala ova šetnja i kako lepa Gven izgleda manje od dva meseca nakon što je donela svoje treće dete na svet.

Pogledajte kako je izgledala prva porodična šetnja najmlađeg sina popularne pevačice i koji član porodice je dobio čast da vozi kolica neodoljivog Bouvija Flina.