Kako je Harperina mama Viktorija sve uspešnija u modnom dizajnu, kojim se bavi već duži niz godina, nije iznenađujuće što je originalnija i bolja u odabiru idealnih odevnih kombinacija za svoju malu princezu. Upravo zahvaljujući Viktorijinom modnom ukusu, njena ćerkica je u anketi sajta Star-Rite Shoes osvojila najviša glasova – kao najlepše obučeno dete poznatih ličnosti.

Štaviše, čitava porodica Bekamovih je, kako prenose strani mediji, sve uspešnija u modnom svetu, u koji će, svakako, i sama harper uploviti jednog dana. Njen tata Dejvid već godinama reklamira brojne modne marke, dok Viktorija prikazuje svoje kreacije na londonskim, pariskim i njujorškim modnim pistama. Odnedavno, i njena starija braća su počela da se bave manekenstvom – petnaestogodišnji Bruklin fotografisao se za naslovnicu magazina Man About Town, a jedanaestogodišnji Romeo reklamirao je „Barberi“.

Za sada, samo još najmlađi članovi porodice - Harper i njen devetogodišnji brat Kruz - nisu profesionalno uplovili u svet mode, a proglašenje Harper za najlepše odeveno dete zvezda obećava da će modni magazini i u budućnosti pisati o njoj.

Inače, ova ljupka dvogodišnjakinja, koja je osvojila i srce neustrašive Ane Vintur, ostavila je iza sebe na listi sajta Star-Rite Shoes male modne ikone poput Bijonsine ćerke Blu Ajvi Karter, ćerke Toma Kruza i Kejti Holms Suri Kruz, Medoksa Džoli-Pita i druge...