Otkad su se Ešton Kučer i Mila Kunis verili, holivudskimediji pišu da srećni par čeka svoje prvo dete, a nedavno se pojvaila informacija da će glumački par dočekati blizance. Oni se dugo nisu oglašavali povodom ovih navoda, ali je Mila, ipak, odlučila da podeli sa svojim obožavaocima na Tviteru svoju sreću.

"Volela bih da sam to najpre otkrila ovde, ali stvari su bile prilično grozničave", napisala je lepa glumica. "Biću mama i ne bih nikako zbog toga mogla biti srećnija!"

Mila, koja je poznata po tome što se ponaša kao obična devojka iz komšiluka, a ne holivudska zvezda, primila je veliki broj čestitki od fanova i istakla koliko je zahvalna na njima.

"Volela bih da mogu svima vama da odgovorim na predivnim porukama i tvitovima. Sve sam ih videla i tako sam zahvalna. Ova podrška je neverovatna, a ovaj period je tako srećan", iskrena je Mila.

Nešto ranije, izvor blizak paru otkrio je za magazin "OK" da se Ešton i Mila osećaju kao da su osvojili nagradu na lutriji.

"To je za oboje bio veliki šok, ali osećaju da su spremni za takav izazov. Činilo se da je nemoguće da se još više zaljube jedno u drugo, ali izgledi da će tako brzo zasnovati porodicu su ih još više zbližili i učvrstili njihovu privrženost jednog prema drugom", rekao je on.