Jedan od omiljenih animiranih filmova najmlađe bioskopske publike širom sveta dobio je svoj nastavak, koji će se u domaćim bioskopima pojaviti 10. aprila. Tim povodom, "MCF MegaCom Film", "Naxi radio" i ekipa koja je radila na sinhronizaciji filma za sve ljubitelje ovog filma organizuju velike karaoke.

Takmičenje u pevanju održaće se 30. marta od 15 do 17 časova, a žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji i specijalnih gostiju odlučivaće o najboljim učesnicima. Pobednici "Rio karaoka" biće nagrađeni poklonima i ulaznicama za premijeru filma. Svi zainteresovani bi trebalo da se prijave do 28. marta, tako što će na adresu rio@mcf.rs  poslati svoje ime, prezime i uzrast. Oni koji budu dospeli na listu učesnika biće obavešteni mejlom, a broj učesnika je ograničen.

U drugom delu animiranog filma "Rio" saznajemo da glavni junak Plavko, koji nas je svojom avanturom namejao i raznežio u prvom filmu, oženjen svojom dragom Biserkom i da oni uživaju u porodičnom životu u Riju de Žaneiru, zajedno sa svoja tri malena ptića. Ipak, Biserka želi da svoju decu odgaja kao prave papagaje, zbog čega se ova velika plava porodica upućuje u strašne i nepoznajte šume Amazonije... Podsetite se trejlera za film "Rio 2".