Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tribina "Koraci za zdravu trudnoću" stiže u Zrenjanin

Sve trudnice koje žele da se informišu o bezbednoj trdunoći moći će to da učine 18. marta od 13 časova u sali biblioteke zrenjaninske Opšte bolnice.

 Izvor: Foto: Profimedia

Buduće mame moći će da ponesu lekarsku dokumentaciju dosadašnjeg vođenja trudnoće, a stručnjaci projekta „Koraci za zdravu trudnoću“ pogledaće nalaze i dati svoje mišljenje, kažu organizatori tribine. U slučaju eventualnih problema, pristune trudnice biće upućivane u specijalizovane ustanove na dodatna ispitivanja.

Projekat „Koraci za zdravu trudnoću“ je svojevrsna škola u kojoj predavanja drže ginekolozi, nutricionisti i fizijatri i, tokom njega, karavan zdrave trudnoće posećuje deset gradova. Cilj projekta je razbijanje predrasuda i razgovor o trudnoći na savremen način. Trudnice će imati priliku da se informišu o najnovijim dostignućima nauke i razlikama između zdrave i patološke trudnice.

Ovaj projekat i je osmišljen i organizovan od strane Fondacije „Dragica Nikolić“, Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCS, Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i evropske banke za čuvanje matičnih ćelija „Cryo-save“, kao i uz podršku brojnih lokalnih domova zdravlja i porodilišta.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica