Predstava će biti odigrana 10. marta od 20 časova u Sali "Amerikana" beogradskog Doma omladine, a ona će ispričati publici jednu aktuelnu, duhovitu i savremenu priču o teatru i Piscu, potom Arčiju, bivšem kriminalcu, rediteljki Glen i glumicama Gloriji i Fedri. Autor dramskog teksta je Vidosav Stevanović, režiser je Davor Miladinović, a glumačku postavku čine: Milica Mališ, Marina Grujić, Milan Dimitrijević, Ana Radojčić i Miroslav Stojanović.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara, a učenici koji sa sobom ponesu đačku knjižicu moći će da dođu do ulaznice po upola nižoj ceni.

Predstavom "Laku noć i hvala na pažnji" predstaviće se pozorište Teatar Des, koje je deo AKUD "Španac" i bavi se pozorišnom dukacijom, animacijom, produkcijom i difuzijom. Repertoar ovog pozorišta sadrži predstave za decu i odrasle, a one su nagrađivane na brojnim festivalima amaterskih pozorišta i zapažene na brojnim gostovanjima.

Projekat Doma omladine Beograda "Pozorište ponedeljkom" osmišljen je radi oživljavanja omladinske scene, školskih sekcija i amaterskih družina. Mladi na ovaj način dobijaju priliku da pošalju svoju poruku putem pozorušta kao umetničke forme društvenih komunkacija.