Subota, 1. februar, rezervisana je za hit predstavu "Snežana i sedam patuljaka", čarobnu priču koja se bavi Snežaninim odrastanjem, nadama, strahovima, radostima i ljubavi... Uz pomoć neodoljivog lika Snežane, mališani i njihovi roditelji će, od 17 časova, imati priliku da uživaju u potpunonovom svetu muzike, tajni, mašti i igri.

Sutradan, 2. februara, na repertoaru će se naći predstava "Čudne ljubavi" koja se igra od 12 sati. Reč je o mjuziklu rađenom po motivima Ezopovih basni. Životinje ne mogu da govore. Životinje ne umeju da sviraju. Životinje ne razumeju poeziju. Životinje ne shvataju nauku. Životinje ne idu u školu. Životinje nisu kao ljudi. Ali životinje umeju da vole. Da li ste primetili koliko ponekad ljudi liče na životinje?

Osvojte karte za predstave!

Malo pozorište "Duško Radović" nagradiće po tri čitateljke sa po dve karte (za pomenute predstave) koje prve pošalju tačan odgovor na pitanje: Koje dve predstave će biti održane ovog vikenda u Malom pozorištu "Duško Radović"? Pored odgovora na naš mejl redakcija@yumama.com, pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.