Tridesettrogodišnja glumica je pre deset meseci postala majka devojčice po imenu Linkoln, a tokom trudnoće je dobila više od 19 kilograma. Ipak, ona je u emisiji poznatog američkog voditelja Konana O’Brajena istakla da je njen suprug Deks Šepard bio oduševljen njenom tadašnjom figurom.

"Rekao je da mu se meso na mojim kostima dopada. Imao je običaj da kaže da tako ima više mene da voli", otkrila je Kristen.

"Jednog dana mi je rekao: ’Osećam se kao da te varam’. Mislim da je u tome bio štos – imao je osećaj da je s potpuno drugom ženom", rekla je lepa glumica.

Njen domaćin u emisiji je primetio da je to pomalo "jezivo", Kristen je naglasila da se ne slaže.

"To sam bila ja, a on je imao utisak da je s nekim drugim i niko nije povređen. Da li je to previše progresivno?", zapitala se Kristen.

Inače, glumica je, za vreme trudnoće, snimala provokativne scene za svoju seriju "Kuća laži", što joj nije bilo naročito prijatno.

"Kada sam bila sedmi mesec trudnoće, snimala sam seksi scene. Tako da ću sutra moći da pogledam te snimke sa svojom ćerkom i kažem joj:’Ti si si bila tamo’" , našalila se glumica.